kiev forum

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » kiev forum » Тестовый форум » Бизнес

Бизнес

Сообщений 1 страница 6 из 6

1

Всем привет! Какие советы и рекомендации можете по ведению бизнеса дать?

0

2

И у меня есть собственный бизнес на приготовлении пиццы. Я всегда хотела работать в этом направлении и поэтому решилась на организацию собственного ресторана - пиццерии. Так вот, чтобы вести современный бизнес я заказала программы учета и автоматизации от компании Пальма Бакс https://horeca.palmabox.com/ru/pos-prog … ta-horeca/ . Работать с этими решениями намного проще и эффективнее.

0

3

А я відкрила сторінку в інстаграмі, де продаю дитячі товари. Зараз є бажання розвиватись і хочу продавати дитячі іграшки. Як знайти оптових постачальників, та що зараз цікаве малечі? 

0

4

Власний бізнес це завжди важко, проте цікаво та прибутково. Коли ви займаєтесь улюбленою справою та розвиваєте її, тоді у вас є всі шанси добитись успіху. Стосовно постачальника дитячих іграшок, то можу вам підказати компанію Вontoy, вони уже багато років є дистриб'юторами якісних фірмових іграшок в Україні. Серед асортименту товару який вони пропонують є наступні позиції: карткові ігри монтесорі, оригінальні бластери x shot , 3d пазли CubicFun набори для творчості і художні набори Djeco, також дитяча косметика та багато іншого. Всі товари сертифіковані та оригінальні, тому мають неабиякий попит серед клієнтів, які справді розбираються в якісній дитячій іграшці.

Отредактировано Zinaida (2023-09-27 15:11:38)

0

5

Я працюю у ветеринарній клініці і шукаю програму для автоматизації наших процесів. Можливо, ви маєте якісь рекомендації? Якщо так, будь ласка, поділіться ними та назвіть ключові переваги цієї програми. Важливо, щоб вона допомагала управляти графіком роботи лікарів.

0

6

нежданчик
Співчуваю, що вам доводиться шукати відповідний інструмент для ветеринарної клініки. Якщо вам потрібно заповнити графік роботи лікаря, то раджу ENOTE https://enote.vet/e4doc/hrafik-roboty-l … zapovnyty/ . Ця програма має інтуїтивний і зручний інтерфейс, який легко освоюється. Вона дозволяє ефективно планувати робочий час лікарів, відстежувати їх доступність та навіть робити записи для клієнтів онлайн. Окрім того, ENOTE забезпечує збереження медичних даних та іншу корисну функціональність для ветеринарних клінік. Рекомендую ознайомитися з ними на їхньому сайті і подивитися, як ця програма може спростити вашу роботу.

0

Вы здесь » kiev forum » Тестовый форум » Бизнес